Autor:

Lilkové závitky

Střední
Ingredience
Lilek
Tenčí podlouhlé lilky
2 ks
Cuketa 1 ks
Ricotta
(Lze nahradit krémovým sýrem)
200 g
Červená paprika 1 ks
Sýr 100 g
Bazalka
Čerstvá (může být i sušená)
 
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Rozkrojíme podélně lilky a z každé poloviny ukrojíme tři plátky (asi 5 mm tenké). Z cukety nakrájíme asi 12 plátků (asi 2 mm tenké). Obojí opečeme na oleji, odsajeme tuk a necháme vychládnout. Zbylý lilek, cukety a papriku nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme trochu bazalky, trochu vody a podusíme do měkka.

Promícháme parmazán, ricottu, polovinu nastrouhaného eidamu a zeleninu. Na opečený lilek dáme vždy plátek cukety a lžíci náplně. Stočíme do závitku, vložíme do zapékací mísy, posypeme pepřem, zbylým sýrem a zapečeme.

Příloha: těstoviny s rajčatovou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zapečený květák Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Zapečený květák Články z

Komentáře k receptu: Lilkové závitky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web