Autor:

Lehká špenátová polévka

Střední
Ingredience
Listový špenát 500 g
Zeleninový vývar 1,5 l
Olivový olej  
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
Nožička
1 ks
Cibule 1/2 ks
Strouhaný parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Špenát propereme, na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a řapíkatý celer a jemně orestujeme. Přidáme špenát a zalejeme vařícím vývarem. Necháme vařit zhruba 10 minut (špenát je hned vařený).

Poté rozmixujeme, osolíme a zahustíme jíškou, kterou si předem připravíme. Servírujeme tak, že na talíře do polévky nasypeme strouhaný parmezán a kapičku olivového oleje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Lehká špenátová polévka

Komentáře

  1. MichaelaSkalska   09.07.2015 | 14:16 | reagovat | závadný

    Úžasná a navíc rychlá....skvělá kombinace

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web