Autor:

Lehká špenátová polévka

Střední
Ingredience
Listový špenát 500 g
Zeleninový vývar 1,5 l
Olivový olej  
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
Nožička
1 ks
Cibule 1/2 ks
Strouhaný parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Špenát propereme, na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a řapíkatý celer a jemně orestujeme. Přidáme špenát a zalejeme vařícím vývarem. Necháme vařit zhruba 10 minut (špenát je hned vařený).

Poté rozmixujeme, osolíme a zahustíme jíškou, kterou si předem připravíme. Servírujeme tak, že na talíře do polévky nasypeme strouhaný parmezán a kapičku olivového oleje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Lehká špenátová polévka

Komentáře

  1. MichaelaSkalska   09.07.2015 | 14:16 | reagovat |

    Úžasná a navíc rychlá....skvělá kombinace

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web