Autor:

Lehká špenátová polévka

Střední
Ingredience
Listový špenát 500 g
Zeleninový vývar 1,5 l
Olivový olej  
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
Nožička
1 ks
Cibule 1/2 ks
Strouhaný parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Špenát propereme, na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a řapíkatý celer a jemně orestujeme. Přidáme špenát a zalejeme vařícím vývarem. Necháme vařit zhruba 10 minut (špenát je hned vařený).

Poté rozmixujeme, osolíme a zahustíme jíškou, kterou si předem připravíme. Servírujeme tak, že na talíře do polévky nasypeme strouhaný parmezán a kapičku olivového oleje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Lehká špenátová polévka

Komentáře

  1. MichaelaSkalska   09.07.2015 | 14:16 | reagovat |

    Úžasná a navíc rychlá....skvělá kombinace

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web