Autor:

Lehká špenátová polévka

Střední
Ingredience
Listový špenát 500 g
Zeleninový vývar 1,5 l
Olivový olej  
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
Nožička
1 ks
Cibule 1/2 ks
Strouhaný parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Špenát propereme, na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a řapíkatý celer a jemně orestujeme. Přidáme špenát a zalejeme vařícím vývarem. Necháme vařit zhruba 10 minut (špenát je hned vařený).

Poté rozmixujeme, osolíme a zahustíme jíškou, kterou si předem připravíme. Servírujeme tak, že na talíře do polévky nasypeme strouhaný parmezán a kapičku olivového oleje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Lehká špenátová polévka

Komentáře

  1. MichaelaSkalska   09.07.2015 | 14:16 | reagovat |

    Úžasná a navíc rychlá....skvělá kombinace

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web