Autor:

Kynuté těsto

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Droždí 20 g
Mléko 200 ml
Rostlinný olej 3 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 kostka
Mouka
na vál
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do hrnku s vlažným mlékem dáme kostku cukru, rozdrobíme droždí a v teple necháme vzejít kvásek.
Do mísy prosejeme hladkou mouku, přidáme vykynutý kvásek a vypracujeme s mlékem (vodou) smíchaným s olejem a lžičkou soli hladké těsto, přikryjeme a necháme nejméně 1 1/2 hodiny vykynout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Kynuté těsto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web