Autor:

Kynuté těsto

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Droždí 20 g
Mléko 200 ml
Rostlinný olej 3 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 kostka
Mouka
na vál
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do hrnku s vlažným mlékem dáme kostku cukru, rozdrobíme droždí a v teple necháme vzejít kvásek.
Do mísy prosejeme hladkou mouku, přidáme vykynutý kvásek a vypracujeme s mlékem (vodou) smíchaným s olejem a lžičkou soli hladké těsto, přikryjeme a necháme nejméně 1 1/2 hodiny vykynout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kynuté těsto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web