Kuřecí prsa na medu a víně

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce med
    • 3
      lžíce bílé víno
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • petržel Na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme a naložíme do směsi oleje, vína a medu, přidáme na jemná kolečka nakrájenou cibuli, uložíme do chladu na 24 hodin. Zprudka opečeme. Chutná s hranolky nebo s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Michaela H.
    Michaela H. |

    29. 12. 2011 20:34

    přidala jsem hodně pepře, aby to bylo trochu pikantnější a půl lžíce sojovky... moc dobré jídlo.

  • zdena
    zdena |

    28. 11. 2011 09:54

    teď to mám naložený,tak jsem zvědavá,mám ráda jídlo,kolem kterýho se nemusí lítat,celý dopoledne ;-)

  • Kristýna
    Kristýna |

    23. 9. 2011 17:47

    Nezkoušel jste někdo místo rostlinného olivový olej?

  • muffii
    muffii |

    2. 1. 2011 00:50

    vynikajici! :) jeste s tou cibulkou... :-P :-) :-[

  • Li Bu
    Li Bu |

    30. 10. 2007 20:24

    Ještě jsem chtěla napsat, že jsem tam sójovku nedávala. Jídlo bylo jemné, ale přitom dostatečně výrazné. To si myslím, že by sójovka přerazila.... a taky jsem dala na kamarádovu radu, který říká, že se na víně nemá šetřit (nemyslím množstvím :)), a to ani když je pouze na vaření. Přidala jsem tedy léty osvědčenou "moravskou kvalitku" a můžu jenom doporučit :)

  • Li Bu
    Li Bu |

    30. 10. 2007 20:13

    Mňamina :)

  • Petra K.
    Petra K. |

    17. 6. 2007 10:17

    vynikající, ještě jsem přidala 2 lžíce sójové omáčky do směsi a to nikdo neodolal.