Kuře v marinádě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře nebo stehna (dobré je i krůtí nebo králičí maso)
    • 1
      citron
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička kari
    • cukr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 5
      ks malé cibulky nakládané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře bez kůže rozdělíme na malé kousky. Do varné misky nebo pekáčku dáme, šťávu z citrónu, nakrájené cibulky a žampiony, med, sojovou omáčku, nakrájené stroužky česneku, kari, trochu cukru, sůl, pepř a olej. Směs promícháme a vložíme maso.
2
Necháme 2 dny odležet, pak pečeme v mírně vyhřáté troubě asi hodinu. Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.
Zařazení: Maso Králičí Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.