Autor:

Kuře v marinádě

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře nebo stehna (dobré je i krůtí nebo králičí maso)
1 ks
Citron
Žampiony 5 ks
Med 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Česnek 3 stroužek
Kari 1/2 lžička
Cukr  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej 1 dl
Malé cibulky
nakládané
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Kuře bez kůže rozdělíme na malé kousky. Do varné misky nebo pekáčku dáme, šťávu z citrónu, nakrájené cibulky a žampiony, med, sojovou omáčku, nakrájené stroužky česneku, kari, trochu cukru, sůl, pepř a olej. Směs promícháme a vložíme maso.

Necháme 2 dny odležet, pak pečeme v mírně vyhřáté troubě asi hodinu. Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Kuře v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web