Autor:

Kuře v marinádě

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře nebo stehna (dobré je i krůtí nebo králičí maso)
1 ks
Citron
Žampiony 5 ks
Med 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Česnek 3 stroužek
Kari 1/2 lžička
Cukr  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej 1 dl
Malé cibulky
nakládané
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Kuře bez kůže rozdělíme na malé kousky. Do varné misky nebo pekáčku dáme, šťávu z citrónu, nakrájené cibulky a žampiony, med, sojovou omáčku, nakrájené stroužky česneku, kari, trochu cukru, sůl, pepř a olej. Směs promícháme a vložíme maso.

Necháme 2 dny odležet, pak pečeme v mírně vyhřáté troubě asi hodinu. Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Kuře v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web