Autor:

Kuře po indicku

Střední
Porce: 4
Ingredience
Drůbeží maso 1 kg
Bílý jogurt 1 kelímek
Česnek 6 stroužek
Paprika - sladká  
Cayenský pepř  
Sůl  
Kari 2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na ploché kousky. Kousky kuřete namažeme směsí z výše uvedených ingrediencí a v misce necháme uležet 24 hodin. Grilujeme na 250 °C nebo opečeme na pánvi na horkém oleji. Zakápneme vodou nebo smetanou, aby vznikl hustší přeliv.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kuře po indicku

Komentáře

  1. František Kiršner   21.04.2006 | 13:34 | reagovat |

    Výborný recept!Vyzkoušel jsem trošku pozměnit složení směsi(zakysanou smetanu místo jogurtu,trochu plnotučné hořčice místo sladké papriky a mletý kardamom místo kari) a myslím,že mohu doporučit.F.K.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web