Kuře po indicku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg drůbeží maso
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 6
      stroužek česnek
    • paprika - sladká
    • cayenský pepř
    • sůl
    • 2
      lžička kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na ploché kousky. Kousky kuřete namažeme směsí z výše uvedených ingrediencí a v misce necháme uležet 24 hodin. Grilujeme na 250 °C nebo opečeme na pánvi na horkém oleji. Zakápneme vodou nebo smetanou, aby vznikl hustší přeliv.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • František Kiršner
    František Kiršner |

    21. 4. 2006 13:34

    Výborný recept!Vyzkoušel jsem trošku pozměnit složení směsi(zakysanou smetanu místo jogurtu,trochu plnotučné hořčice místo sladké papriky a mletý kardamom místo kari) a myslím,že mohu doporučit.F.K.