Autor:

Krupná baba

Střední
Ingredience
Krupky
(Lámanka)
 
Brambory  
Kmín  
Česnek  
Majoránka  
Slanina
Či škvarky
 
Tuk
Příp.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Krupky uvařit a slít, neproplachovat. Syrové brambory nastouhat nahrubo, vmíchat uvařené krupky. Poměr brambor a krupek je dle chuti, osvědčené je, když brambor je cca 3x víc než krupek. Do směsi vmíchat koření a pokrájenou slaninu či škvarky, nemusí být mnoho, jen na zavonění.

Směs péci ve vymazaném pekáči cca 1 hodinu při střední teplotě, záleží na výšce jídla. Obměnou je, když se slanina nebo škvarky před vmícháním rozpustí na pánvi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Krupná baba

Komentáře

  1. Světlana   12.01.2008 | 0:09 | reagovat |

    Mělo by být vysoké tak 1, max. 2 cm, pak je nejlepší

  2. Anonym   22.06.2007 | 11:03 | reagovat |

    Já přidávám houby....v létě čerstvé a podušené, v zimě pak sušené. Anna

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web