Autor:

Křupavé tajemství

30 minut PT0H30M
Snadné
Maso
Kuřecí maso
prsa
 
Těstíčko
Vejce 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Prášek do pečiva 1/4 balíček
Voda
trochu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé řízečky, namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Křupavé tajemství

Komentáře

  1. Anonym   09.05.2010 | 22:08 | reagovat |

    Ještě jsem do těstíčka zašlehala 2 lžíce hořčice a přítel se jenom olizoval...

  2. jozef   26.12.2006 | 23:23 | reagovat |

    nejsem kuchař ale výborné

  3. silvie mazelova   08.12.2006 | 18:10 | reagovat |

    rychlé a výborné....

  4. ZDENKA ŠEVČÍKOVÁ   10.11.2006 | 21:15 | reagovat |

    VYZKOUŠELA JSEM VÁŠ RECEPT A BYLO TO DOBRÉ ,HLAVNE RYCHLE DEKUJI ZDENKA

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web