Králík Neapol

Ingredience
Králík
Šunka 100 g
Cibule
Česnek
Kečup - jemný 4 lžíce
Bazalka  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  
Kukuřice
sterilizovaná
5 lžíce
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby. V jiném kastrůlku zesklovatíme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a kukuřici. Směs ochutíme česnekem, kečupem, bazalkou a krátce podusíme. Navršíme ji na opečené maso a zasypeme strouhaným sýrem, který necháme pod pokličkou roztavit.
Podáváme s bramborovou kaší, nebo vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Králík Neapol

Komentáře

  1. Zuzana   07.10.2006 | 19:51 | reagovat |

    Recept se výborně povedl! Přidali jsme navíc ještě trochu slaniny a více kečupu. Poté jsme podlévali červeným vínem. Maso bylo chutné, měkké. Za recept děkujeme.

  2. Tereza Jarčušková   24.02.2006 | 13:22 | reagovat |

    Ak sa vám zdá to mäsko suché, môžete pod králika podložiť niekoľko tenkých plátkov slaniny, ale skutočne tenučkých, aby sa neprehlušila chuť zmesi, ktorá sa dáva navrch. Mne sa ten recept páči, tá zmes na vrchu je dobre zladaná.

  3. Lenka Zavřelová   24.02.2006 | 13:03 | reagovat |

    Maso králíka opravdu nepatří k těm nejšťavnatějším.Někdo peče na sádle a samozřejmě jako u každého pečení se podlije trochou vody.No,a ta směs navršená při dopékání se dává právě proto,aby maso bylo ještě chutnější.

  4. Anonym   24.02.2006 | 10:23 | reagovat |

    Na čem se peče ten králík, jen na oleji ? Není to maso mdlé a suché ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web