Králík Neapol

Ingredience
Králík
Šunka 100 g
Cibule
Česnek
Kečup - jemný 4 lžíce
Bazalka  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  
Kukuřice
sterilizovaná
5 lžíce
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby. V jiném kastrůlku zesklovatíme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a kukuřici. Směs ochutíme česnekem, kečupem, bazalkou a krátce podusíme. Navršíme ji na opečené maso a zasypeme strouhaným sýrem, který necháme pod pokličkou roztavit.
Podáváme s bramborovou kaší, nebo vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Králík Neapol

Komentáře

  1. Zuzana   07.10.2006 | 19:51 | reagovat | závadný

    Recept se výborně povedl! Přidali jsme navíc ještě trochu slaniny a více kečupu. Poté jsme podlévali červeným vínem. Maso bylo chutné, měkké. Za recept děkujeme.

  2. Tereza Jarčušková   24.02.2006 | 13:22 | reagovat | závadný

    Ak sa vám zdá to mäsko suché, môžete pod králika podložiť niekoľko tenkých plátkov slaniny, ale skutočne tenučkých, aby sa neprehlušila chuť zmesi, ktorá sa dáva navrch. Mne sa ten recept páči, tá zmes na vrchu je dobre zladaná.

  3. Lenka Zavřelová   24.02.2006 | 13:03 | reagovat | závadný

    Maso králíka opravdu nepatří k těm nejšťavnatějším.Někdo peče na sádle a samozřejmě jako u každého pečení se podlije trochou vody.No,a ta směs navršená při dopékání se dává právě proto,aby maso bylo ještě chutnější.

  4. Anonym   24.02.2006 | 10:23 | reagovat | závadný

    Na čem se peče ten králík, jen na oleji ? Není to maso mdlé a suché ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web