Kovbojské fazole podle Markétky

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks ostravská klobása
    • 3
      plechovka fazole ve slaném nálevu ve sladko-slaném nálevu
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      ks bobkový list
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi orestujeme na drobno nakrájenou cibulku a klobásku. Přidáme červené fazole, které slijeme, 3 stroužky česneku, bobkový list a podlijeme malou skleničkou vody.
2
Nakonec přidáme kečup (tím se to zahustí) a podle chuti osolíme a opepříme.
3
Podáváme s chlebíkem =)

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    18. 4. 2012 09:50

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia |

    17. 4. 2012 23:00

    Bezmasá jídla - Ostravská klobása 2 ks, pravda, moc v masa v ní nebude, ale ... :-P