Karbanátky z konzervy

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks rybičky v oleji
    • vejce
    • 4
      ks vařené brambory
    • cibule
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno, na drobno nakrájíme i cibuli. Všechny suroviny společně smícháme, necháme chviličku odstát. Tvoříme malé karbanátky, které ještě můžeme obalit v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a smažíme.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.