Autor:

Kapr v sýrové omáčce

Střední
Ingredience
Kapr 4 plátek
Citron 1 ks
Žampiony 200 g
Máslo 1 lžíce
Olej  
Sůl  
Smetana 250 ml
Vejce 2 ks
Sýr 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme. Porce ryby osolíme, pokapeme citronem a poprášíme hladkou moukou. Opečeme na rozehřátém oleji. Vejce rozšleháme se smetanou a přimícháme sýr.

Do pekáčku klademe podušené žampiony, rybu a vše přelijeme sýrovou omáčkou. V troubě zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Kapr v sýrové omáčce

Komentáře

  1. Zdenka Korábová   19.01.2007 | 17:15 | reagovat |

    Mám v mrazáku zbytky kaprů z vánoc a tak zítra bude váš recept na kapřika k obědu. Vypadá velmi dobře a to asi jev s bagetou a zelsalátem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web