Kapr v sýrové omáčce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kapr
    • 1
      ks citron
    • 200
      g žampiony
    • 1
      lžíce máslo
    • olej
    • sůl
    • 250
      ml smetana
    • 2
      ks vejce
    • 150
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme. Porce ryby osolíme, pokapeme citronem a poprášíme hladkou moukou. Opečeme na rozehřátém oleji. Vejce rozšleháme se smetanou a přimícháme sýr.
2
Do pekáčku klademe podušené žampiony, rybu a vše přelijeme sýrovou omáčkou. V troubě zapečeme.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    19. 1. 2007 17:15

    Mám v mrazáku zbytky kaprů z vánoc a tak zítra bude váš recept na kapřika k obědu. Vypadá velmi dobře a to asi jev s bagetou a zelsalátem.