Autor:

Kantonská rýže

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
200 g
Šunka
Dušená
100 g
Žampiony 100 g
Wei-su  
Černé houby 20 g
Nakládané kapie 100 g
Cibule 50 g
Pórek 150 g
Rýže 400 g
Vejce 3 ks
Hlávkové zelí 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí maso a šunku nakrájíme na kostky. Žampiony na plátky, černé houby překrojíme. Zelí, pórek a cibuli nakrájíme na drobnější kostky.

Na pánev s trochou oleje nejdříve dáme rozšlehané vejce a osmažíme. Kuřecí maso přidáme do směsi smažených vajec a opečeme. Když je maso opečené, přidáme šunku a ostatní suroviny, vše podusíme a nakonec přidáme vařenou rýži a vše promícháme a dochutíme Wei-su.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Kantonská rýže

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web