Autor:

Kantonská rýže

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
200 g
Šunka
Dušená
100 g
Žampiony 100 g
Wei-su  
Černé houby 20 g
Nakládané kapie 100 g
Cibule 50 g
Pórek 150 g
Rýže 400 g
Vejce 3 ks
Hlávkové zelí 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí maso a šunku nakrájíme na kostky. Žampiony na plátky, černé houby překrojíme. Zelí, pórek a cibuli nakrájíme na drobnější kostky.

Na pánev s trochou oleje nejdříve dáme rozšlehané vejce a osmažíme. Kuřecí maso přidáme do směsi smažených vajec a opečeme. Když je maso opečené, přidáme šunku a ostatní suroviny, vše podusíme a nakonec přidáme vařenou rýži a vše promícháme a dochutíme Wei-su.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Kantonská rýže

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web