Kantonská rýže

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kuřecí maso prsa
    • 100
      g šunka Dušená
    • 100
      g žampiony
    • wei-su
    • 20
      g černé houby
    • 100
      g nakládané kapie
    • 50
      g cibule
    • 150
      g pórek
    • 400
      g rýže
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g hlávkové zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso a šunku nakrájíme na kostky. Žampiony na plátky, černé houby překrojíme. Zelí, pórek a cibuli nakrájíme na drobnější kostky.
2
Na pánev s trochou oleje nejdříve dáme rozšlehané vejce a osmažíme. Kuřecí maso přidáme do směsi smažených vajec a opečeme. Když je maso opečené, přidáme šunku a ostatní suroviny, vše podusíme a nakonec přidáme vařenou rýži a vše promícháme a dochutíme Wei-su.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.