Autor:

Kantonská rýže

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
200 g
Šunka
Dušená
100 g
Žampiony 100 g
Wei-su  
Černé houby 20 g
Nakládané kapie 100 g
Cibule 50 g
Pórek 150 g
Rýže 400 g
Vejce 3 ks
Hlávkové zelí 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí maso a šunku nakrájíme na kostky. Žampiony na plátky, černé houby překrojíme. Zelí, pórek a cibuli nakrájíme na drobnější kostky.

Na pánev s trochou oleje nejdříve dáme rozšlehané vejce a osmažíme. Kuřecí maso přidáme do směsi smažených vajec a opečeme. Když je maso opečené, přidáme šunku a ostatní suroviny, vše podusíme a nakonec přidáme vařenou rýži a vše promícháme a dochutíme Wei-su.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Kantonská rýže

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web