Autor:

Jednoduchý salát z čínského zelí II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Zelí
čínské nebo pekingské
 
Hořčice  
Cibule  
Olej  
Cukr  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme, přidáme ostatní ingredience, množství dle chuti, promačkáme aby zelí pustilo šťávu a dochutíme. Můžeme přidat i dijonskou hořčici. Necháme vychladit v lednici, ale můžeme hned konzumovat. Výborné ke všemu, ale i samotné.
Zkusila jsem čínské zelí které je křehčí a salát je hned k jídlu. Z hlávkového zelí je nutné nechat několik hodin odležet v lednici, aby zelí pustilo šťávu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Jednoduchý salát z čínského zelí II.

Komentáře

  1. Pavel   21.01.2015 | 20:03 | reagovat |

    Aniž bych si četl komentář Kateřiny, udělal jsem to víceméně se stejným "vylepšením", tedy olivový olej, balsamico, třtinový cukr. 0 100 % lepší, než jsem čekal. A k tomu trochu toho Ládi - starej buřt a rohlík ;-)

  2. Kateřina   11.11.2012 | 17:28 | reagovat |

    salát jsem vyzkoušela, dala jsem dvě lžičky plnotučné, dvě lžičky dijonské hořčiče, trochu balsamikového octa, olivového oleje a cukr jsem použila přírodní (nerafinovaný). bylo to výborné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web