Autor:

Jednoduchá a rychlá pizza

25 minut PT0H25M
Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Voda
vlažná
650 ml
Droždí 1 kostka
Sůl  špetka
Moučkový cukr  špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Smícháme mouku, droždí a cukr, pak přidáme vodu a sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme 10 minut kynout a vyválíme placku. Potřeme olivovým olejem, rajským protlakem, nebo kečupem a podle přání a chuti obložíme. Necháme ještě jednou 10 min odpočinout a pak pečeme v troubě (220 °C nebo raději i víc) 15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Jednoduchá a rychlá pizza

Komentáře

  1. Dokoupil123123   27.07.2013 | 15:47 | reagovat | závadný

    Moc dobrá pizza

  2. Marti Vetcha   09.12.2008 | 19:40 | reagovat | závadný

    neni to spatne, hlavne je to rychle, z pulky jsem mela dve stredne silne pizze

  3. Tereza Rykrová   31.05.2007 | 14:21 | reagovat | závadný

    Dobrá,zkoušela jsem z nich dělat takové mini bochánky a zdobila jsem je kořením,strouhaným sýrem.Zkoušela jsem i plnit salámem i sýrem a chutnalo.

  4. Adam   20.11.2006 | 17:58 | reagovat | závadný

    Já z toho měl 2 extra silný pizzy

  5. Daireann   16.08.2006 | 9:11 | reagovat | závadný

    To je z toho kila mouky jen jedna pizza?když dělám těsto na pizzu z kila mouky, tak je z toho potom 6 pizz, proto mi to přijde divné :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web