Jablečný křen III.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g jablka
    • 125
      ml ocet
    • 40
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 50
      g strouhaný křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná jablka nastrouháme, přilijeme k nim ocet a přidáme křen, cukr, trochu soli a lehce zamícháme.
2
Hodí se k vařenému hovězímu, k ovaru a k rybám.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    12. 12. 2006 22:00

    Míchám jen strouhaná jablka a křen asi tak půl na půl

  • ZDENA  L
    ZDENA L |

    12. 12. 2006 07:19

    Tak ho dělával náš tatínek, je vynikající. Jen ode mne samotné už mi tak nechutná, s tatínkem odešla i ta chuť a rovněž bramborový salát, nikdo takový neudělá .