Hovězí na česneku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • česnek
    • voda
    • mouka
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso opečeme na troše oleje a vyndáme. Na omastku osmahneme cibuli, přidáme nakrájený česnek a maso. Vaříme do měkka a podléváme vodou.
2
Mezitím ve vodě rozmícháme mouku na zahuštění. Když se maso měkké, tak šťávu propasírujeme, dohustíme moukou rozdělanou ve vodě a případně ještě dochutíme česnekem, kdo ho má hodně rád. Nebo kořením podle chuti.
3
Podávat se špenátem a knedlíkem. Rychlé jednoduché a výborné.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Marie Kyrianová
    Marie Kyrianová |

    3. 1. 2009 21:31

    Kolik česneku na jeden plátek masa?