Autor:

Houbová játra

Ingredience
Vepřová játra 300 g
Žampiony 200 g
Olej  
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Česnek 2 stroužek
Drcený kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra nakrájíme na slabé plátky a vhodíme je do vroucí vody, ihned vyndáme a necháme okapat. Pak je obalíme v solamylu a opečeme do křupava v oleji. Závěrem osolíme, opepříme a dáme do misky. Ve výpeku pak opečeme na plátky nakrájené žampiony a a česnek, které ochutíme kmínem a sojovkou. Smícháme s játry (ev. přidáme vegetu) a neseme na stůl.
Jako příloha jsou výborné instantní nudle a na troše tuku orestovaná mražená zelenina Chinese Wok.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Houbová játra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web