Houbová játra

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová játra
    • 200
      g žampiony
    • olej
    • sojová omáčka
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      stroužek česnek
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na slabé plátky a vhodíme je do vroucí vody, ihned vyndáme a necháme okapat. Pak je obalíme v solamylu a opečeme do křupava v oleji. Závěrem osolíme, opepříme a dáme do misky. Ve výpeku pak opečeme na plátky nakrájené žampiony a a česnek, které ochutíme kmínem a sojovkou. Smícháme s játry (ev. přidáme vegetu) a neseme na stůl.
2
Jako příloha jsou výborné instantní nudle a na troše tuku orestovaná mražená zelenina Chinese Wok.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.