Autor:

Houbová játra

Ingredience
Vepřová játra 300 g
Žampiony 200 g
Olej  
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Česnek 2 stroužek
Drcený kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra nakrájíme na slabé plátky a vhodíme je do vroucí vody, ihned vyndáme a necháme okapat. Pak je obalíme v solamylu a opečeme do křupava v oleji. Závěrem osolíme, opepříme a dáme do misky. Ve výpeku pak opečeme na plátky nakrájené žampiony a a česnek, které ochutíme kmínem a sojovkou. Smícháme s játry (ev. přidáme vegetu) a neseme na stůl.
Jako příloha jsou výborné instantní nudle a na troše tuku orestovaná mražená zelenina Chinese Wok.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Houbová játra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web