Gnocchi se sýrovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g gnocchi
    • 2
      ks řapíkatý celer -řapíky
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 150
      g gorgonzola
    • 300
      ml mléko
    • 300
      g ricotta nebo žervé
    • pepř celý
    • sůl
    • 4
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na 2 lžících másla opečeme gnocchi dokřupava.
2
Očistíme a omyjeme celer a cibulku, nakrájíme na jemné plátky. Podusíme na 2 lžících másla.
3
Gorgonzolu rozdrobíme a s mlékem a ricottou rozmixujeme na kaši. Propasírujeme přes sítko a přidáme k zelenině. Za stálého míchání zahřejeme, ochutíme solí a černým pepřem.
4
Na talíř dáme gnocchi polité sýrovou omáčkou posypané červeným pepřem a jarní cibulkou nebo pažitkou.
5
Omáčku můžeme použít na jakékoliv velké těstoviny.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • manka
    manka |

    23. 5. 2012 20:24

    dobre <3