Filipínské nudle

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa nakrájená na proužky
    • 1
      balení skleněné nudle
    • 1
      ks bílé zelí hlávky
    • 2
      ks řapíkatý celer stonky
    • 2
      ks mrkev zelenina nadrobno nakrájená
    • 3
      stroužek česnek nakrájený na plátky
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      hrnek voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme dvě lžíce sojové omáčky, zamícháme a povaříme. Ve zvláštním hrnci uvaříme skleněné nudle, necháme okapat a polijeme zbytkem sojové omáčky. Na další pánvi rozpálíme zbytek oleje a nudle na něm zprudka osmahneme. Přidáme maso se zeleninou, promícháme a horké podáváme.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Komentáře k receptu

  • Roman
    Roman |

    20. 7. 2011 20:13

    Dobrý den.Byl jsem na filipínách dva a půl roku.správný název pro toto jídlo je PANCIT a ještě se do něj přidává asi tak půl kávové lžičky vinného octa.Jinak skvělé jídlo.Doporučuji.

  • ivulík
    ivulík |

    19. 2. 2008 14:37

    vypadá to výborně, tuhle inspiraci jsem přesně hledala na dnešní večer