Falešná treska

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 1
      sklenice tatarská omáčka
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kelímek jogurt
    • 2
      lžíce lák z okurek
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Menší květák uvaříme v osolené vodě, rozšťoucháme a přidáme cibuli, tatarskou omáčku, bílý jogurt, pepř a trochu nálevu z okurek. Vše dobře promícháme, necháme odstát přes noc.
Zařazení: Pokrmy Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    16. 9. 2008 08:33

    Koupila jsem v kauflandu 2 květáky za á 9 korun za kus a zkusila jsem tento recept s tím, že když se nepovede nic se neděje, ale musím vám sdělit, že recept je supr a vřele doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat ! Dávám velkou jedničku !

  • Lenka
    Lenka |

    9. 12. 2005 20:26

    Příští den vynikající.