Exotická treska

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek treska
    • 4
      lžíce limetková šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      ks mango
    • 1
      lžička petrželka
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks šalotka
    • 3
      lžíce olivový olej
    • koriandr na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresku opláchneme a usušíme, nasolíme, opepříme z obou stran, přidáme kmín, zbylé koření a bylinky. Pokapeme limetkovou šťávou z obou stran a na pánvi pak opékáme. Oloupeme si mango, dužinu nakrájíme na tenké plátky. Šalotku nakrájíme na kolečka, papriku na plátky a restujeme na oleji. K zelenině přidáme mango a ještě 5 min restujeme. Směs položíme na naservírovanou tresku na talíři. Dozdobíme koriandrem a kousky limetky.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.