Eliščino kuře

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 1
      lžíce med
    • 4
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře rozporcujeme na menší části a vložíme na 24 hodin do marinády.
2
Marináda: olej, kečup, med, grilovací koření, česnek najemno, vše prošleháme tak, aby se všechny suroviny spojily. Přidáme maso, které potřeme marinádou, dáme na 24 hodin do lednice. Takto připravené kuře můžeme péci v troubě a podávat s bramborem nebo v létě grilovat.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Helena
    Helena |

    28. 8. 2007 21:21

    Moc dobroucke,na grilu jeste lepsi.Davame 1****

  • RADKA
    RADKA |

    20. 12. 2006 19:01

    Gratuluju Elišce k výbornému receptu na toto kuře!Už se těšíme na léto až tento recept vyzkošíme na grilu.