Autor:

Eliščino kuře

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Kečup - jemný 1 lžíce
Olej 1 lžíce
Grilovací koření 1 lžíce
Med 1 lžíce
Česnek 4 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozporcujeme na menší části a vložíme na 24 hodin do marinády.

Marináda: olej, kečup, med, grilovací koření, česnek najemno, vše prošleháme tak, aby se všechny suroviny spojily. Přidáme maso, které potřeme marinádou, dáme na 24 hodin do lednice. Takto připravené kuře můžeme péci v troubě a podávat s bramborem nebo v létě grilovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Eliščino kuře

Komentáře

  1. Helena   28.08.2007 | 21:21 | reagovat |

    Moc dobroucke,na grilu jeste lepsi.Davame 1****

  2. RADKA   20.12.2006 | 19:01 | reagovat |

    Gratuluju Elišce k výbornému receptu na toto kuře!Už se těšíme na léto až tento recept vyzkošíme na grilu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web