Autor:

Držky po štajersky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Dršťky
předvařené
1 kg
Slanina 100 g
Feferonka 1 ks
Rama Cremefine 1 kelímek
Cibule 1 ks
Kapary 3 lžíce
Nakládané okurky 4 ks
Sůl 1 špetka
Černé koření
mleté
1 špetka
Bobkový list 2 ks
Tymián 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Hladká mouka 1 hrst
Olej 1 dl
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Cibulu a slaninu nakrájenou na kostky orestujeme, přidáme na proužky nakrájané dršťky, zalijeme vodou a dusíme asi 15 - 20 minut.
Z oleje a mouky si připravíme zápražku, kterou potom zahustíme dršťky. Přidáme bobkový list, tymián, majoránku, nadrobno posekanu feferonku, kapary a nadrobno pokrájené okurky.
Ješte chvílu podusíme, přidáme Ramu Cremefine zakysaný krém a na závěr nastrouhanou citronovú kôru. Podávame s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Držky po štajersky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web