Autor:

Držky po štajersky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Dršťky
předvařené
1 kg
Slanina 100 g
Feferonka 1 ks
Rama Cremefine 1 kelímek
Cibule 1 ks
Kapary 3 lžíce
Nakládané okurky 4 ks
Sůl 1 špetka
Černé koření
mleté
1 špetka
Bobkový list 2 ks
Tymián 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Hladká mouka 1 hrst
Olej 1 dl
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Cibulu a slaninu nakrájenou na kostky orestujeme, přidáme na proužky nakrájané dršťky, zalijeme vodou a dusíme asi 15 - 20 minut.
Z oleje a mouky si připravíme zápražku, kterou potom zahustíme dršťky. Přidáme bobkový list, tymián, majoránku, nadrobno posekanu feferonku, kapary a nadrobno pokrájené okurky.
Ješte chvílu podusíme, přidáme Ramu Cremefine zakysaný krém a na závěr nastrouhanou citronovú kôru. Podávame s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Držky po štajersky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web