Domácí kečup dle Ládi Hrušky

Ingredience
Rajčata 11 ks
Jablka 5 ks
Cibule 3 ks
Sůl 1 lžíce
Hřebíček 4 ks
Skořice 1/2 lžička
Bobkový list 1 ks
Cukr 1 hrnek
Ocet 1/2 hrnek

Postup přípravy:

Nakrájenou a očištěnou zeleninu dáme do hrnce, přidáme oloupaná a odjadřincovaná, rovněž pokrájená, jablka. Přisypeme cukr, přilijeme ocet a dodáme veškeré ingredience psané v seznamu, jako je skořice,sůl, hřebíček a bobkový list.
Takto dáme vařit na hodinu a tři čtvrtě. není třeba podlévat, zelenina i jablka pustí šťávu, vaříme ale pozvolna. Poté rozmixujeme ale vaříme dál, ještě tak 15 minut.

Touto směsí pak naplníme vyhřáté a vysterilizované skleničky na zavařování. Dále postupujem tak, jak jsme již zvyklí zavařovat.

Výsledek je opravdu báječný :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Domácí kečup dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web