Domácí kečup dle Ládi Hrušky

Ingredience
Rajčata 11 ks
Jablka 5 ks
Cibule 3 ks
Sůl 1 lžíce
Hřebíček 4 ks
Skořice 1/2 lžička
Bobkový list 1 ks
Cukr 1 hrnek
Ocet 1/2 hrnek

Postup přípravy:

Nakrájenou a očištěnou zeleninu dáme do hrnce, přidáme oloupaná a odjadřincovaná, rovněž pokrájená, jablka. Přisypeme cukr, přilijeme ocet a dodáme veškeré ingredience psané v seznamu, jako je skořice,sůl, hřebíček a bobkový list.
Takto dáme vařit na hodinu a tři čtvrtě. není třeba podlévat, zelenina i jablka pustí šťávu, vaříme ale pozvolna. Poté rozmixujeme ale vaříme dál, ještě tak 15 minut.

Touto směsí pak naplníme vyhřáté a vysterilizované skleničky na zavařování. Dále postupujem tak, jak jsme již zvyklí zavařovat.

Výsledek je opravdu báječný :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Domácí kečup dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web