Domácí kečup dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 11
      ks rajčata
    • 5
      ks jablka
    • 3
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • 4
      ks hřebíček
    • 0,5
      lžička skořice
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,5
      hrnek ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou a očištěnou zeleninu dáme do hrnce, přidáme oloupaná a odjadřincovaná, rovněž pokrájená, jablka. Přisypeme cukr, přilijeme ocet a dodáme veškeré ingredience psané v seznamu, jako je skořice,sůl, hřebíček a bobkový list.
2
Takto dáme vařit na hodinu a tři čtvrtě. není třeba podlévat, zelenina i jablka pustí šťávu, vaříme ale pozvolna. Poté rozmixujeme ale vaříme dál, ještě tak 15 minut.
3
Touto směsí pak naplníme vyhřáté a vysterilizované skleničky na zavařování. Dále postupujem tak, jak jsme již zvyklí zavařovat.
4
Výsledek je opravdu báječný :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.