Autor:

Čínská pánev

Střední
Ingredience
Vepřové maso
krkovička (tučnější)
250 g
Sojová omáčka 1/2 lžíce
Bílé víno 1/2 lžíce
Škrobová moučka 1/2 lžička
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Čínská směs pěti koření 1 lžička
Pórek
nebo nakrájené zelí, celer, kedlubny apod.
1 ks
Sůl  
Glutasol 1/2 špetka
Nakládané kapie 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na drobné kostičky, smícháme se sójovou omáčkou, vínem, solamylem a kořením a dáme odležet alespoň na 1/2 hodiny do chladničky.

Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme připravené maso a drobně nakrájenou cibuli a za stálého míchání opékáme. Když maso zlátne, přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek nebo na tenké proužky nakrájené zelí či celer nebo kedlubny. Opečeme ještě asi 3 minuty - podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody. Dochutíme podle potřeby solí, sójovou omáčkou nebo glutamanem.

Ozdobíme proužky červené papriky a podáváme s rýží a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krůtí roláda s kapiemi a houbami Masová roláda 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Čínská pánev

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Celebrity na síti: Zorka Hejdová a Karolína Kurková jako tmavovlásky Celebrity na síti: Zorka Hejdová a Karolína Kurková jako tmavovlásky
Styl od A do Z: Zapleťte si hravé culíky! Zvládne je každý Styl od A do Z: Zapleťte si hravé culíky! Zvládne je každý
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web