Autor:

Čína III.

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Paprika 2 ks
Jarní cibulka 1 ks
Kari  
Sojová omáčka  
Vejce 2 ks
Tuk
na smažení
 
Solamyl (bramborový škrob)  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy, maso zakapeme sójovou omáčkou, rozklepneme vejce, dáme 1-2 lžíce Solamylu a zaprášíme podle chuti kari. Pak vše promícháme a necháme uležet, aby maso hezky nasáklo.

Mezitím si nakrájíme najemno papriky a cibulku, Do vyšší pánve dáme cca lžíci másla nebo tuku (ne olej!) a orestujeme maso. Když je maso téměř hotové, nasypeme zeleninu a promícháme. Necháme podusit, než paprika změkne.

Podáváme s rýží, čínskými nudlemi, nebo s hranolky.

Tip: můžete přidat arašídy, podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Čína III.

Komentáře

  1. Lychorinda   16.04.2012 | 10:25 | reagovat |

    Na to, že jsem vařila poprvé .. :D Mi to chutnalo :DD .. Tož Díky :Dd Je to dobré :D

  2. kluk   12.03.2011 | 20:45 | reagovat |

    dobre

  3. Martina   15.02.2011 | 14:13 | reagovat |

    Je to super!!! ;-) <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web