Autor:

Čína - hodně rychlá

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa ( vykostěná stehna nebo vepřová kýta)
 
Cibule  
Houby  
Sojová omáčka  
Worcestrová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření - Čína  
Rostlinný olej  
Čínské nudle
(Prodává je kdejaký vietnamec)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na drobné kousky, rozpálíme olej, zpěníme cibulku, přidáme maso, houby a osmažíme, osolíme, opepříme, okořeníme, přidáme sojovku a worchestr. Zvlášť si uvaříme nudle dle návodu, scedíme a přidáme k masu a osmažíme. Dle chuti můžeme přidat koření.

Rychlovka, která je moc dobrá. Můžete dle fantazie přidat zeleninu či co doma najdete, ale pak už je to „klasika“ čína.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Čína - hodně rychlá

Komentáře

  1. Barunkka   23.07.2012 | 17:46 | reagovat |

    Snažila jsem se dělat čínu podle hodně receptů, ale jako začátečníkovi se mi jich dobře povedlo jenom pár.. a tahle připomínala tu z restaurace chutí nejvíce! :-) Moc dobrá a rychlá.. i na moje šnečí tepmo.. :D

  2. Jakub Bakalár ("bakalarjakub@gmail.com)   05.07.2011 | 16:10 | reagovat |

    Recept nic moc. Ale ten dodatek Čínské nudle
    (Prodává je kdejaký vietnamec) - je vážně ubohý. Tady za to se stydte :)

  3. Anonym   25.11.2007 | 9:51 | reagovat |

    Asi bych to nenazývala "čínou", protože s čínou to má společné snad jen to pokrájení na kousky.

  4. Anonym   24.11.2007 | 21:50 | reagovat |

    kritizovat umi kazdy... ja to delam podobne ;)

  5. Bea   21.11.2007 | 14:42 | reagovat |

    V Číne sa síce Worchester bežne predáva, ale neviem neviem, do ktorého jedla ho pridávajú, pán Kamil má pravdu, a navyše, najprv treba osmahnúť mäso - po častiach, rýchlo vo woku, zvyknem ho odkladať do sita, prebytočný olej steká do misky, a v oleji, čo zostane vo woku rýchlo opražím zeleninu - /papriku,cesnak,cibuľu, pór, samozrejme zázvor a čo kto chce a do toho späť vkladám mäso a prelievam omáčkou - podľa receptu, u nás sa zvyčajne varí čína "naopak", teda najprv cibuľa atd., čo sa v/u názvu týka, každá čína je rýchla, vyžaduje rýchle varenie, ale príprava jedla trvá troška dlhšie - všetko treba patrične nasekať, nakrájať na čo najmenšie a najtenšie kúsky...to je niekedy kameň úrazu, najmä, keď sa pripravuje obed s viacerými druhmi mäsa - číňan málokedy je len jedno jedlo, vždy musí byť najmenej toľko druhov, koľko je spolustolovníkov, ináč prajem všetkým veľa chuti nielen do jedla ale aj do prípravy /a bez woku nech to nikto ani neskúša, variť v panvici je to trápenie/

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web