Autor:

Bramborový salát s polníčkem po sasku

Střední
Ingredience
Brambory 750 g
Slanina 50 g
Polníček 250 g
Vývar 2 dl
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 2 ks
Ocet 2 lžíce
Worcestrová omáčka  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Uvařené, oloupané brambory nakrájíme na plátky. Poté si připravíme marinádu: do vroucího vývaru přidáme olej, drobně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, ocet a lžičku worchestrové omáčky a zamícháme. Do takto připravené marinády dáme brambory a přidáme drobně nakrájenou pažitku. Chvíli necháme stát.

Mezitím očistíme polníček a drobně nakrájený přidáme do salátu. Promícháme. K mírně teplému salátu podáváme vařená vejce nebo „volská oka“, případně i opečenou rybu, řízek, či uzeninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Bramborový salát s polníčkem po sasku

Komentáře

  1. varecka varecka   15.11.2008 | 20:45 | reagovat | závadný

    no, nechtěl bych být v Sasku a chlubit se tímto receptem. Ale je to jen název :-))),

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web