Autor:

Bramborový salát s polníčkem po sasku

Střední
Ingredience
Brambory 750 g
Slanina 50 g
Polníček 250 g
Vývar 2 dl
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 2 ks
Ocet 2 lžíce
Worcestrová omáčka  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Uvařené, oloupané brambory nakrájíme na plátky. Poté si připravíme marinádu: do vroucího vývaru přidáme olej, drobně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, ocet a lžičku worchestrové omáčky a zamícháme. Do takto připravené marinády dáme brambory a přidáme drobně nakrájenou pažitku. Chvíli necháme stát.

Mezitím očistíme polníček a drobně nakrájený přidáme do salátu. Promícháme. K mírně teplému salátu podáváme vařená vejce nebo „volská oka“, případně i opečenou rybu, řízek, či uzeninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Bramborový salát s polníčkem po sasku

Komentáře

  1. varecka varecka   15.11.2008 | 20:45 | reagovat |

    no, nechtěl bych být v Sasku a chlubit se tímto receptem. Ale je to jen název :-))),

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web