Autor:

Bramborový salát s matjesy

Střední
Ingredience
Brambory 1,2 kg
Sůl  
Ředkvička 1 svazek
Nakládané okurky 150 g
Jablka 2 ks
Majtes - filety 6 ks
Nízkotučný jogurt 500 g
Smetana 3 lžíce
Sladkokyselý nálev z okurek 7 lžíce
Pepř mletý  
Kopr
(Lze i zmrazeného nebo sušeného)
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory uvaříme v mírně osolené vodě asi 20 minut, poté slijeme a necháme vychladnout, oloupeme nebo necháme ve slupce. Ředkvičky očistíme a opláchneme, nakrájíme na kolečka, okurky na kostičky, jablka na malé kousky stejně jako matjesy. Jogurt smícháme se smetanou, nálevem z okurek, osolíme, opepříme a přidáme kopr. Brambory nakrájíme na plátky a opatrně promícháme s dresinkem.

Nakonec vmícháme ředkvičky, jablka a okurky. Podle chuti ještě dosolíme a dopepříme, popř. dochutíme trochou nálevu. Dáme na talíře a poklademe kousky matjesů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Bramborový salát s matjesy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web