Autor:

Bramborový salát s matjesy

Střední
Ingredience
Brambory 1,2 kg
Sůl  
Ředkvička 1 svazek
Nakládané okurky 150 g
Jablka 2 ks
Majtes - filety 6 ks
Nízkotučný jogurt 500 g
Smetana 3 lžíce
Sladkokyselý nálev z okurek 7 lžíce
Pepř mletý  
Kopr
(Lze i zmrazeného nebo sušeného)
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory uvaříme v mírně osolené vodě asi 20 minut, poté slijeme a necháme vychladnout, oloupeme nebo necháme ve slupce. Ředkvičky očistíme a opláchneme, nakrájíme na kolečka, okurky na kostičky, jablka na malé kousky stejně jako matjesy. Jogurt smícháme se smetanou, nálevem z okurek, osolíme, opepříme a přidáme kopr. Brambory nakrájíme na plátky a opatrně promícháme s dresinkem.

Nakonec vmícháme ředkvičky, jablka a okurky. Podle chuti ještě dosolíme a dopepříme, popř. dochutíme trochou nálevu. Dáme na talíře a poklademe kousky matjesů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Bramborový salát s matjesy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web