Autor:

Bramborovo-cuketový nákyp

2073 kJ 495 kalorií kJ
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cuketa 500 g
Brambory 750 g
Máslo
nebo margarín
1 lžíce
Smetana
nákypová
250 ml
Mléko 150 ml
Strouhaný parmazán 50 g
Vejce 1 ks
Tymián 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Sýr Gouda
nastrouhaný
150 g

Postup přípravy:

Cukety umyjeme, brambory oloupeme, obojí nakrájíme na plátky. Formu vymastíme máslem. Do formy naskládáme brambory a cukety. Smetanu, mléko, parmezán, vejce, tymián, sůl a pepř smícháme. Zalijeme touto směsí zeleninu. Posypeme Goudou.

Pozvolna pečeme asi 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Bramborovo-cuketový nákyp

Komentáře

  1. PavlaB   24.07.2011 | 18:22 | reagovat |

    vyzkouším... :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web