Autor:

Božský nákyp

Střední
Ingredience
Rybízová marmeláda  
Cukrářské piškoty 2 balíček
Černá káva
silná káva - hořké a vychladlé)
1 hrnek
Šlehačka
sladká
 
Krém
Žloutek 3 ks
Moučkový cukr
1/2-1
1 hrnek
Máslo 125 g
Hera 125 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Z přísad na krém utřeme hladký krém. Marmeládou slepíme k sobě vždy dva piškoty, a vyložíme jimi dno mísy. Piškoty zalijeme 1/2 hrnkem kávy, stěrkou pomažeme krémem a opět poklademe slepenými piškoty. Zalijeme kávou a nakonec potřeme krémem. Dáme na 24 hodin do lednice, aby piškoty dobře nasákly. Pak ušleháme sladkou šlehačku. Vykrojíme kousek Božského nákypu na talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Božský nákyp

Komentáře

  1. jitka   18.09.2004 | 23:16 | reagovat |

    proboha, jenom ne heru !!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web