Autor:

Božský nákyp

Střední
Ingredience
Rybízová marmeláda  
Cukrářské piškoty 2 balíček
Černá káva
silná káva - hořké a vychladlé)
1 hrnek
Šlehačka
sladká
 
Krém
Žloutek 3 ks
Moučkový cukr
1/2-1
1 hrnek
Máslo 125 g
Hera 125 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Z přísad na krém utřeme hladký krém. Marmeládou slepíme k sobě vždy dva piškoty, a vyložíme jimi dno mísy. Piškoty zalijeme 1/2 hrnkem kávy, stěrkou pomažeme krémem a opět poklademe slepenými piškoty. Zalijeme kávou a nakonec potřeme krémem. Dáme na 24 hodin do lednice, aby piškoty dobře nasákly. Pak ušleháme sladkou šlehačku. Vykrojíme kousek Božského nákypu na talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Božský nákyp

Komentáře

  1. jitka   18.09.2004 | 23:16 | reagovat | závadný

    proboha, jenom ne heru !!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web