Autor:

Bocartes-anšovky

Snadné
Ingredience
Petrželka  
Bílý vinný ocet  
Ansovka  
Citron 1 ks
Sůl  
Extra panenský olivový olej 0,4 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Dobře očištěné anšovky zbavíme páteře, vložíme do mísy a zalijeme vinným octem, promíchaným se solí tak, aby byly pokryté. Necháme odležet 6 hodin. Slít (vylít) všechen ocet, pokapat citrónovou šťávou, přidat jemně nasekanou petrželku a zalít jemným olivovým olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Bocartes-anšovky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web