Autor:

Bocartes-anšovky

Snadné
Ingredience
Petrželka  
Bílý vinný ocet  
Ansovka  
Citron 1 ks
Sůl  
Extra panenský olivový olej 0,4 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Dobře očištěné anšovky zbavíme páteře, vložíme do mísy a zalijeme vinným octem, promíchaným se solí tak, aby byly pokryté. Necháme odležet 6 hodin. Slít (vylít) všechen ocet, pokapat citrónovou šťávou, přidat jemně nasekanou petrželku a zalít jemným olivovým olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Bocartes-anšovky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web