Autor:

Bezděk

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 1 dl
Cibule 2 ks
Červená paprika 3 lžička
Cuketa 1,5 kg
Sůl  
Rajský protlak 100 g
Kečup - jemný 100 g
Cukr krystal 1 lžička
Sladká smetana
200-250
250 ml
Uzeniny
může být i obyčejný párek
200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na oleji opražíme uzeninu, přidáme na proužky nakrájenou cibulku a společně orestujeme. Poprášíme mletou paprikou a hned přidáme cuketu. Podusíme 10-15 minut, přidáme protlak, kečup a cukr (ten nedáváme pokud je protlak i kečup dost sladký). Osolíme, provaříme a propojit všechny chutě, nakonec přidáme smetanu, necháme přejít varem, odstavíme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Bezděk

Komentáře

  1. Janaso   15.09.2012 | 11:02 | reagovat | závadný

    Docela prima večeře, cuketa to trochu odlehčila a s čerstvým pečivem.....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web