Autor:

Bezděk

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 1 dl
Cibule 2 ks
Červená paprika 3 lžička
Cuketa 1,5 kg
Sůl  
Rajský protlak 100 g
Kečup - jemný 100 g
Cukr krystal 1 lžička
Sladká smetana
200-250
250 ml
Uzeniny
může být i obyčejný párek
200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na oleji opražíme uzeninu, přidáme na proužky nakrájenou cibulku a společně orestujeme. Poprášíme mletou paprikou a hned přidáme cuketu. Podusíme 10-15 minut, přidáme protlak, kečup a cukr (ten nedáváme pokud je protlak i kečup dost sladký). Osolíme, provaříme a propojit všechny chutě, nakonec přidáme smetanu, necháme přejít varem, odstavíme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Bezděk

Komentáře

  1. Janaso   15.09.2012 | 11:02 | reagovat |

    Docela prima večeře, cuketa to trochu odlehčila a s čerstvým pečivem.....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web