Autor:

BAŽANT PO ČESKU

Střední
Ingredience
Bažant 1 ks
Slanina 100 g
Drůbeží játra 100 g
Máslo 100 g
Cibule 100 g
Pepř mletý  
Nové koření  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Očištěného vykuchaného bažanta opálíme nad plamenem, omyjeme, protkneme polovinou slaniny a osolíme.

Na sádle a másle osmáhneme zbylou slaninu s cibulí, okořeníme a do směsi vložíme bažanta a opraná játra. Opečeme po obou stranách, játra vyjmeme, bažanta zalijeme trochou vřelé vody a za občasného podlévání vlastní šťávou dopečeme doměkka a dočervena.

Čtvrtky upečeného bažanta zdobíme játry a poléváme šťávou.

Příloha: vařené brambory a brusinkový kompot.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: BAŽANT PO ČESKU

Komentáře

  1. Markéta Krušinová   02.01.2011 | 8:11 | reagovat |

    Manžel dostal bažanta, ještě nikdy jsem ho nepekla, dneska vyzkouším, podle tohoto receptu.

    1. Lucy   04.01.2011 | 9:12 | reagovat |

      Markéto, jak Vám bažant dopadl? Máme taky doma jednoho a pořád přemýšlím na jaký způsob ho udělat. Děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web