Autor:

Asijská hovězí líčka

200 minut PT0H200M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Hovězí líčka 6 ks
Vývar
telecí
1 l
Cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Řapíkatý celer 2 ks
Mrkev 2 ks
Pórek 1 ks
Chilli papričky 1 ks
Zázvor 100 g
Citronová tráva 2 ks
Vanilkový lusk 1 ks
Pepř celý 1 lžíce
Badyán 3 ks
Skořice
celá
2 ks
Bobkový list 2 ks
Med 100 ml
Saké 200 ml
Rýžový ocet 150 ml
Sojová omáčka 100 ml
Olej arašídový  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Oloupané stroužky česneku a zázvor nakrájíme najemno, očištěnou zeleninu nakrájíme na větší kousky. Citronovou trávu stlačíme plochou stranou nože a nakrájíme ji na menší kousky. Vanilkový lusk ostrým nožem podélně rozřízneme.
Líčka zprudka opečeme na arašídovém oleji, osolíme a odložíme stranou. Ve stejném hrnci krátce orestujeme nakrájenou zeleninu a zalijeme ji vývarem, sójovou omáčkou a saké. Přidáme všechny zbývající ingredience, nádobu přiklopíme a vaříme na mírném ohni přibližně 3 hodiny.
Poté maso vyjmeme a odložíme na teplé místo. Omáčku zredukujeme do krémovité konzistence. Maso opatrně nakrájíme, přelijeme omáčkou a servírujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Asijská hovězí líčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web