Autor:

Antojitos

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Kukuřičná mouka
jemná
2 hrnek
Hladká mouka 2 hrnek
Sádlo 100 g
Sůl 2 lžička
Voda 1,5 hrnek

Postup přípravy:

Těsto zpracujeme jako na moučné tortilly a pečlivě zabalené uschováme v chladu. Po přípravě náplní přistoupíme k tvorbě antojitos. Prohněteme těsto a rozdělíme na počet dílů podle zvoleného druhu antojitos.
Kusy těsta tvarujeme jednotlivě, po obvodu necháváme silnější vrstvu těsta - lem a postupně smažíme v pánvi s hlubší vrstvou oleje, po obou stranách, nejprve dnem vzhůru.
Dozlatova usmažené antojitos vyjmeme, necháme okapat a osušíme v papírovém ubrousku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Antojitos

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web