Autor:

Andělské vlnky

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr 200 g
Voda 1 dl
Rostlinný olej 1 dl
Polohrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový pudink 2 balíček
Zakysaná smetana 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme ušlehaný sníh z bílků, přilijeme vodu a olej a přidáme mouku s práškem do pečiva. Vymažeme plech a vysypeme strouhankou. Na to nalijeme řídké těsto a na těsto nalijeme z litru a dvou pudinkových prášků uvařený teplý pudink a dáme péci. Po 25 minutách vyjmeme a nalijeme na to 2 zakysané smetany, posypeme skořicí a dáme do lednice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukroví z rodinného receptáře: Pracny, linecké i rohlíčky Články z

Komentáře k receptu: Andělské vlnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web