Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Před dovolenou ...
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Simča S. 20.08.2009 | 18:05 | reagovat | závadný
Holky díky za slova pochvaly.... A jestli máte pocit, že se tu těmi dorty chlubím, tak..... JO, máte pravdu. Já totiž jsem sama občas překvapená, jak ty moje dorty dopadnou. Předem sama nevěřím, že něco takovýho dokážu udělat a tak mám pak oooobrovskou radost, když je to ke koukání. Nikdy jsem se neučila dorty péct, jsem totální samouk a s dorty zdobené marcipánem jsem začala před 2 roky.... Takže MOC A MOC děkuji, sama vím, že ten dort má veliké nedostatky (třeba košíček se mi vůbec nepovedl, nebyl čas se s tím piplat a držátko se mi hroutilo - měla jsem si ho udělat tak 2 dny dopředu, aby ztvrdlo) a tak jsem ho vyfotila tak, aby košík moc nebyl vidět
. Ale dobré to bylo, košíček jsme snědli běhen dvou dní, ovoce holky mlsaly asi týden (bylo to z 800 g marcipánu
).
-
MirkaSev 06.08.2009 | 20:39 | reagovat | závadný
i já Simčo chválím. Paráda. Povedlo se Ti to parádně. A Pájo Simča nám převčírem nebo včera? na chatu o tom vyprávěla košíček prý bude z piškotového mramorového těsta, prokrojený a namazaný krémem a proložený banány. I košiček potažený marcipánem. Před takovými výtvory smekám, to bych nedokázala.
-
stafl 06.08.2009 | 9:20 | reagovat | závadný
Simi .....
, to je škoda to sníst. Nafoť postup, jak se to jedlo, protože aspoň člověk ví, že je to fakt k k jídlu - ne aby sisi teď myslela, že tě podezírám z toho, že sis to jen namalovala a vystřihla
, to je jen závist k šikovným českým ručičkám
(v tvém případě - jinak i jiné ručičky jsou šikovné
)
-
Pája S 01.07.2009 | 22:14 | reagovat | závadný
Marie,s těmi povodněmi je to opravdu hodně zoufalé.Ještě teď mám vzpomínky na povodně v roce 2002 v srpnu.Opravdu s těmi lidmi soucítím,kdo něco takového prožil ,ani nemůže jinak.Přejme jim ,ať vše unesou s nadějí na lepší dny.Ať se odrazí ode dna .Je to příšerně těžké a ještě horší ,pokud člověk přijde o někoho ze svých blízkých.Přeji všem,aby se jim to povedlo. A také Vám,přeji nádhernou dovolenou.
-
Marie Pospíšilová 30.06.2009 | 6:48 | reagovat | závadný
Zdravím všechny dobré lidi
Nějakou dobu jsem tu nebyla a tolik změn... nejprve chci popřát novým majitelům "Recepty.cz", abychom je moc nezlobili
a servru se vyhýbali skřítcí záškodníčci
Pak chci popřát vše nejlepší všem Šárkám, Šárinkám ... a v neposlední řadě... letošní začátek léta se nám nějak nedaří. Povodně, zmařené životy, zničené majetky, zoufalství a beznaděj... snad se začne blýskat na lepší časy a počasí se umoudří a bude nápomocno lidem postiženým ničivými povodněmi.
Takže všem přeji krásnou pohodovou dovolenou bez katastrof, nehod a karambolů... prostě... užijme si to