Fánky

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Lucie Trpkošová   19.08.2009 | 14:26 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Ďakujem!!!!! Práve som Vám poslala mail na info cz. Prosím, berte ho za bezpredmetný. Srdečná vďaka, Klára K.}}} Nemáte vůbec za co :-) Lucie Trpkošová

2. Klára K.   19.08.2009 | 14:22 | reagovat | závadný
    Ďakujem!!!!! Práve som Vám poslala mail na onfo cz. Prosím, berte ho za bezpredmetný. Srdečná vďaka, Klára K.

3. Lucie Trpkošová   19.08.2009 | 14:09 | reagovat | závadný
    {{{Klára K. napsal: Pani Trpkošová, ospravedlňujem sa, že Vás zas otravujem. Ešte 18.1.2008 som poslala recept, pod ktorý som zabudla uviesť,že hochcem pod svojim menom. Mohlo by sa zapísať, že autorom som ja? Recept sa volá Fánky a je v kategorii Múčniky. Bola by som veľmi rada, keby sa to dalo. Kreceptu je aj fotografia a aj postup. Ďakujem za pochopenie. Klára K.}}} Dobrý den, u Receptu Vás uvedeme jako autora. Takže jej pod svým jménem dohledáte. S pozdravem Lucie Trpkošová

4. Klára K.   18.08.2009 | 20:11 | reagovat | závadný
    Pani Trpkošová, ospravedlňujem sa, že Vás zas otravujem. Ešte 18.1.2008 som poslala recept, pod ktorý som zabudla uviesť,že hochcem pod svojim menom. Mohlo by sa zapísať, že autorom som ja? Recept sa volá Fánky a je v kategorii Múčniky. Bola by som veľmi rada, keby sa to dalo. Kreceptu je aj fotografia a aj postup. Ďakujem za pochopenie. Klára K.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X