Zuzko,přesně tak.Trvalo mi to 2 hodiny a to mám jen 65 receptů.Ještě,že jich nemám 250.To bych se na to asi vykašlala.Jen doufám,že to k něčemu bude.Aby to nebyl ztracený čas a žádná odezva.Už se mi to stalo.Asi před 2-3 měsíci jsem upozorňovala na nějaké chyby.Dodnes nebyly opraveny.Říkala jsem si,že už se na to vykašlu,že je to stejně zbytečné,ale stejně mi to nedalo a prošla jsem alespoň svoje recepty.Tak uvidíme.
S tím asi nic neuděláme. Hold doba velí šetřit a vařit co nejlevněji a také nejrychleji. :P Já teda dršťkovou polévku ještě nikdy nevařila a nejspíš se k tomu ani nechystám, ale těch náhražek je tu opravdu poměrně hodně. Nám to třeba vadí, ale jiným lidem to zas může připadat fajn. No asi tak :-)
Simi, tak nevím, já ty dršŤKY V INGREDIENCÍCH VČERA NEVIDĚLA, DNESKA TAM JSOU. :-\ :-\ ...
Jinak předvařené a chlazené dršťky u nás kupuju pravidelně v Albertu i Kaufu, už to není takový problém jako kdysi.. ;-) .
Jo a omlouvám se za omylem zmáčknutý capslock a velký písmena, už se mi to nechtělo přepisovat :-[ :-[
No občas se seženou dršťky už vyprané, povařené, nekrájené na proužky. Z toho se pak vaří polívka jedna radost....
A pokud máte dršťky rádi, tak si je udělejte i jako jiné jídlo - je tu několik výborných receptů... Já je miluji i jen tak povařené a osolené s hořčicí a křenem :-)
Simča