Ladienka, Terzka, ďakujem za vysvetlenie, určite vyskúšam.
J.Tereza
|20. 3. 2009 21:42
{{{Klára K. napsal:
Prosím, môže mi niekto povedať, čo je po slovenský CIZRNA ? Viem, že je to nejaká strukovina, ale neviem kde ju zaradiť. Myslím, že cícer to nebude. Ďakujem za ochotu. Krásny deň, aj víkend. Klára :-\ :-\ :-\ :-\}}}
Klárika, je to cícer, neskutočne výborná strukovina :-D Môžeš používať na polievky, šaláty, prívarky, fašírky, guláše,....atď... :-D Mám ho veľmi rada. Je chutný, mňamózny :-D
Ladia
|20. 3. 2009 17:38
{{{Klára K. napsal:
Prosím, môže mi niekto povedať, čo je po slovenský CIZRNA ? Viem, že je to nejaká strukovina, ale neviem kde ju zaradiť. Myslím, že cícer to nebude. Ďakujem za ochotu. Krásny deň, aj víkend. Klára :-\ :-\ :-\ :-\}}}
Cizrna beraní (Cicer arietinum), je také která je známá pod názvy římský hrách, nebo chickpeas ;-) Takže jste ji zařadila správně. Cícer je prostě cizrna.
Evolota
|20. 3. 2009 16:59
Cizrnu jsem nedávno jedla a vypadá to jako větší hrách,ale žlutý.Je to luštěnina.
Klára K.
|20. 3. 2009 16:11
Prosím, môže mi niekto povedať, čo je po slovenský CIZRNA ? Viem, že je to nejaká strukovina, ale neviem kde ju zaradiť. Myslím, že cícer to nebude. Ďakujem za ochotu. Krásny deň, aj víkend. Klára :-\ :-\ :-\ :-\