Autor:

Zelné slejšky

Střední
Ingredience
Bílé zelí
menší hlávka
1 ks
Pepř celý
zrnka
4 ks
Sůl  
Vejce 2 ks
Droždí 20 g
Mléko
trochu
 
Mouka
podle potřeby (celozrnná nebo bílá hladká)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Nakrájené zelí podusíme s pepřem a solí do měkka. Necháme vychladnout, vmícháme vejce, droždí rozkvedlané v mléce a tolik mouky, aby vzniklo tužší těsto jako na buchty.

Z těsta tvarujeme na prst silné šišky - slejšky, položíme na máslem potřený plech a po vykynutí upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Zelné slejšky

Komentáře

  1. vlavod   21.02.2013 | 10:28 | reagovat | závadný

    Dobrý den,
    toto nejsou slejšky.Slejšky jsou z bramborového těsta.(šišky)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web