Autor:

Zavařování červené řepy

Ingredience
Červená řepa  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Sůl 100 g
Cukr krupice 450 g
Anýz 8 g
Kmín 12 g
Fenykl 12 g

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.

Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.

Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).

Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
2+
4.25 16 5 1

Komentáře k receptu: Zavařování červené řepy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web