Autor:

Zavařování červené řepy

Ingredience
Červená řepa  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Sůl 100 g
Cukr krupice 450 g
Anýz 8 g
Kmín 12 g
Fenykl 12 g

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.

Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.

Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).

Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 40 x
2+
4.17 40 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 40x)

Komentáře k receptu: Zavařování červené řepy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web