Autor:

Zavařování červené řepy

Ingredience
Červená řepa  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Sůl 100 g
Cukr krupice 450 g
Anýz 8 g
Kmín 12 g
Fenykl 12 g

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.

Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.

Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).

Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
2+
4.25 16 5 1

Komentáře k receptu: Zavařování červené řepy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web