Autor:

Zavařování červené řepy

Ingredience
Červená řepa  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Sůl 100 g
Cukr krupice 450 g
Anýz 8 g
Kmín 12 g
Fenykl 12 g

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.

Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.

Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).

Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
2+
4.25 16 5 1

Komentáře k receptu: Zavařování červené řepy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web