Zavařování červené řepy

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 16
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jarka2

Suroviny

Vložit do nákupu
    • červená řepa
    • 1
      l ocet
    • 2
      l voda
    • 100
      g sůl
    • 450
      g cukr krupice
    • 8
      g anýz
    • 12
      g kmín
    • 12
      g fenykl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience svaříme v hrnci a necháme pod pokličkou i s kořením do druhého dne.
2
Řepu omyjeme a uvaříme se slupkou do poloměkka (asi hodinu), oloupeme a rozkrájíme.
3
Dáme do vymytých sklenic, zalijeme přecezeným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 85°C (do bublin ve slenicích).
4
Víčkem dolů a pod dekou necháme vychladnout.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.