Autor:

Zapečené kotlety v alobalu

Střední
Ingredience
Brambory 4 ks
Kotlety 4 ks
Plátkový sýr 4 plátek
Šunka 4 plátek
Sýr Niva 150 g
Cibule  
Kapie  
Šlehačka  
Pepř mletý  
Alobal  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Čtverce alobalu potřít máslem, poklademe brambory na širší kolečka, osolíme, na ně dát orestovaný plát kotlety (při restování zastříknout trochu sójovkou), na to na proužky kapii, cibuli, dále plátek sýra a nakonec plátek šunky. Zabalit, dát na pekáč, podlít trochou vody a dát péct na 180 °C/40 minut.

Do výpeku od kotlet dát prohřát smetanu, nivu, pepř. Po upečení sundáme z alobalu na talíř a polijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Zapečené kotlety v alobalu

Komentáře

  1. smuky   16.10.2010 | 11:19 | reagovat |

    jdu na to smuky

  2. Jana   25.10.2006 | 14:31 | reagovat |

    Moje tchyně místo sojové omáčky kotletu trochu namazala plnotučnou hořčicí a místo šunky dávala několik plátků Poličanu nebo Herkulese.Výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web