Zapečené kotlety v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: bramborka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks brambory
    • 4
      ks kotlety
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 4
      plátek šunka
    • 150
      g sýr niva
    • cibule
    • kapie
    • šlehačka
    • pepř mletý
    • alobal
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čtverce alobalu potřít máslem, poklademe brambory na širší kolečka, osolíme, na ně dát orestovaný plát kotlety (při restování zastříknout trochu sójovkou), na to na proužky kapii, cibuli, dále plátek sýra a nakonec plátek šunky. Zabalit, dát na pekáč, podlít trochou vody a dát péct na 180 °C/40 minut.
2
Do výpeku od kotlet dát prohřát smetanu, nivu, pepř. Po upečení sundáme z alobalu na talíř a polijeme omáčkou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • smuky
    smuky |

    16. 10. 2010 11:19

    jdu na to smuky

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2006 14:31

    Moje tchyně místo sojové omáčky kotletu trochu namazala plnotučnou hořčicí a místo šunky dávala několik plátků Poličanu nebo Herkulese.Výborné.