Vídeňské prsty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g máslo
    • 60
      g moučkový cukr
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 200
      g hladká mouka
    • 60
      g škrobová moučka
    • 1
      lžička káva
    • nugeta
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk a cukry ušleháme do pěny. Přidáme ostatní ingredience. Těsto naplníme do přístroje na stříkání sušenek nebo do sáčku s hvězdicovitou trubičkou.
2
Na plech stříkáme tyčinky. Pečeme v troubě předehřáté na 175 °C.
3
Po dvou slepujeme nugetou a konce máčíme v čokoládové polevě.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.