Vajíčková uhlazená pomazánka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks vejce
    • cibule
    • 1
      pomazánkové máslo
    • 3
      lžíce majonéza
    • pepř mletý
    • pažitka
    • toastový chléb

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolená vajíčka usmažíme na pánvi a necháme lehce vychladnout. Nakrájíme cibuli na malé kousky a smícháme s pomazánkovým máslem, majonézou a vychladlými vajíčky, opepříme dle chuti. Mixérem rozmixujeme do hladka. Dáme na toastový chleba a posypeme pažitkou. Je rychlá a mému muži moc chutnala:)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    23. 2. 2010 11:49

    Mne sa jednoznačne najlepšie osvedčilo neochutené pomazánkové maslo TESCO. Je to čistá smotana, bez prídavkov rastlinných tukov (priznaných či nepriznaných), je husté, chuťovo dobré a výborné aj na Tiramisu po česky. A použvam ho aj miesto smotany, ak jej treba len trochu, otvorené vydrží bez úhony. Výborne zahustí omáčk s mliekom alebo smotanou, a je výborné aj na nátierky, ale robievam ich ručne, stroj som ešte nesúšala.

  • Hana Kubová
    Hana Kubová |

    20. 2. 2010 08:46

    Řídká pro nás rozhodně není. Jaké pomazánkové máslo?:-) Prostě obyčejné. Já na to používám jakoukoliv značku. Teď jsme snad měli ARO. A 3 lžíce jsou akorát.:-)Pokud samozřejmě chcete nadýchanou pomazánku, co drží hlavou dolů, tak tento recept není. pro Vás.:-)

  • alena benesova
    alena benesova |

    18. 2. 2010 10:32

    Jaké pomazánkové máslo? Kdysi jsem zkoušela pomazánky v robotu (na malé otáčky) a vždycky mi to seřídlo. Taky tou majonézou si nejsem jistá aby nebyla řidká.