Autor:

Šumavská topinka

Snadné
Na 1 osobu
Chleba 1 plátek
Olej 2 lžíce
Vejce 1 ks
Česnek 1 stroužek
Sůl 1 špetka
Šunka 1 plátek
Tvrdý sýr 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme plátek chleba jako topinku. Osušíme ubrouskem, osolíme a potřeme česnekem podle chuti. Čím víc, tím líp. Potom na pánev dáme plátek šunky a na něj rozklepneme vajíčko jako na volské oko. Žloutek by neměl být zcela upečen, měl by téct. Takto připravená volské oko klademe na topinku a posypeme najemno nastrouhaným tvrdým sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Šumavská topinka

Komentáře

  1. Renata Kolářová   13.02.2007 | 16:05 | reagovat |

    Topinky dělám přesně tak také a jsou fakt moc dobré. Jindy zase potřu horké topinky taveným sýrem a pokapu kečupem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web