Autor:

ŠMAK - Kuřecí buchtička

Snadné
Porce: 8
Ingredience
Kuřecí maso 8 miska
Česnek  
Sůl  
Mléko  
Sýr  
Hladká mouka  
Máslo  
Vejce  
Smetana
sladkokyselá
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Postup: osolené plátky kuřecího masa si na noc naložíme do mísy do této směsi:
1 krabice mléka + 5-6 strouľku česneku, které do mléka rozmačkáme.

Druhý den: kuř.maso obalíme nejdříve v hl.mouce, vejci a nakonec v nastrouhaném
eidamu (na 6-8 pl.masa asi 40-50 dkg sýra). A začneme je pokládat do pekáče vymazaného máslem,první vrstvu masa zalijeme smíchanou směsí (smetana sladká + kyselá), pak dáme další vrstvu masa a postup se zalitím smetanou zopakujeme.

Celé dáme zapéct a necháme to péct asi 80-90 minut, až se Vám udělá krásná opečená slupka jako u buchty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: ŠMAK - Kuřecí buchtička

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web