Autor:

Škvarkový závin

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Cukr 150 g
Škvarky 200 g
Žloutek
Mléko 1,25 dl
Prášek do pečiva 1 balení
Pikantní marmeláda
(rybízová, višňová)
 
Vejce
na potření
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Z ingrediencí vypracujeme těsto, které rozválíme na 1 cm silný plát. Pomažeme ho hustší, pikantní marmeládou, stočíme do závinu, potřeme vejcem a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Škvarkový závin

Komentáře

  1. Jana   02.05.2011 | 6:47 | reagovat |

    Vyzkoušeno a musím jen pochválit, moc dobrý a skoro bez práce.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web